Kozmetika

Arckezeléseink

Ajándékba adnád a kezelést? Kattints ide:

Ajándékutalványt szeretnék vásárolni kozmetikai kezelésre

 

Slow arckezelés

A slow arckezelés teljes lekapcsolódás a világról, amely során megújul a bőr, és újra egészségesen működhet. A masszázs során az izmok ellazulnak, a lelked és a gondolataid pedig megpihenhetnek.

22.000 Ft, időtartam: a tisztítás hosszától függően 100-120 perc

A letisztítást követően egy alapos, személyre szabott peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd gőzöléssel felpuhítjuk a bőrt, és mechanikusan tisztítjuk meg a pórusokat. Ezt egészíti ki a bőrre csepegtetett fekete fűzfakivonat, amely a pórusok mélyéről is feloldja az esetleg ott rekedt faggyút.

A következő lépés egy illóolajos agyagpakolás, amely megnyugtatja a „meggyötört” bőrt.

A pakolás hatóideje alatt az érkezéskor kiválasztott teát szürcsölheted el.

Ezt követően damaszkuszi rózsavízben feloldott antioxidáns hatású C-vitamint csepegtetünk, majd egy gazdagon tápláló krémpakolást viszünk fel, amelyet 30 perces, ráérős kéz-, kar-, arc- és dekoltázsmasszázzsal be is dolgozunk a bőrödbe.

Időpontot foglalok

Mezei arckezelés

A mezei arckezelés a bőrbe simított nyugtató és antioxidáns hatású C-vitamint követően az elbocsátó hidratáló vagy tápláló arckrémmel zárul.

14.000 Ft, időtartam: a tisztítás hosszától függően 60-80 perc

Ez a hagyományos értelemben vett „nyomkodós” kezelés. Azért neveztük el így, mert amellett, hogy egy klasszikus és ismert kezeléstípus, a slowkozmetikában gyógynövényekkel, növényi  kivonatokkal történik. 

A letisztítást követően egy alapos, személyre szabott peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd gőzöléssel felpuhítjuk a bőrt, és mechanikusan tisztítjuk meg a pórusokat. Ezt egészíti ki a bőrre csepegtetett fekete fűzfakivonat, amely a pórusok mélyéről is feloldja az esetleg ott rekedt faggyút.

A következő lépés egy illóolajos agyagpakolás, amely megnyugtatja a „meggyötört” bőrt.

Időpontot foglalok

Boosting kezelés

A boosting kezelés megújítja a bőrt, és támogatja az egészséges működését. A masszázs során a bőröd megújul, az izmok pedig ellazulnak, és a lelked, a gondolataid is megpihenhetnek. Teljes újratöltés egy hosszabb ebédszünetbe is éppen belefér.

18.000 Ft, időtartam: 60 perc

Sokan gondolják, hogy a kozmetika egyenlő a gőzöléssel és nyomkodással, pedig ez nem feltétlenül igaz. Sokunk bőre egyáltalán nem, vagy nem mindig igényli ezt az intenzív munkát, és mi is gondban vagyunk, amikor megpróbálunk lebeszélni titeket a szükségtelen kezelésről.

A boosting kezelés során a letisztítást követően egy személyre szabott peelinggel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, ez segíti a bőr későbbi természetes tisztulását. Majd egy virágvizes-illóolajos agyagpakolás következik. A hatóidő alatt kéz- és karmasszázs következik, majd ezt követően damaszkuszi rózsavízben feloldott antioxidáns hatású C-vitamint csepegtetünk az arcbőrre, amire egy gazdagon tápláló krémpakolást viszünk fel. Ezt 30 perces, ráérős arc- és dekoltázsmasszázzsal be is dolgozunk a bőrödbe.

Időpontot foglalok

Aromaterápiás arc- és dekoltázsmasszázs

A letisztítást egy 30 perces arc- és dekoltázsmasszázs követi, amelyhez kiváló minőségű, terápiás célra alkalmas illóolajokat és hidegen préselt bio növényi olajokat és virágvizeket használunk. Elbocsátáskor finom damaszkuszi rózsavízzel töröljük át a bőrt, hogy eltávolítsuk a be nem szívódott olajat.

10.000 Ft, időtartam: 45 perc

Időpontot foglalok

 

Szőrtelenítés cukorpasztával

A cukorpasztás szőrtelenítés a gyantánál bőrbarátabb megoldás a szőrszálak időszakos eltávolítására. Otthoni használatra javasoljuk a FLEUR DE LIN Cukorpaszta használatát (a kezdéshez támogató videókat instagram oldalunkon találsz), és a kozmetikában is ezzel dolgozunk. Árlistánkat itt találod.

Mire számíts, amikor cukorpasztázásra érkezel hozzánk?

A bőrt bio kukoricakeményítővel előkezeljük, ezzel teljesen száraz felületet nyerünk, amelyre így könnyen ragad a paszta. Igyekszünk gyorsan dolgozni, de tudnod kell, hogy a pasztázás a gyantázásnál valamivel több időt igényel. Intim területek szőrtelenítésekor a kozmetikussal egyeztettek mindenről. Bátran jelezd az igényeidet, nagyjából mindent (is) láttunk már, tényleg nem lepődünk meg semmin. 🙂

Mivel készülj, amikor cukorpasztázásra érkezel hozzánk?

Kérjük, hogy amennyire lehetőséged van tisztán érkezz! Ha ez nem megoldható, mert például a nap végén munkából jössz, bátran használd a mosdót és az odakészített nedves törlőkendőt!

Nagyban segíti a pasztázás sikerességét (tehát gyorsabban végzünk, és lényegesen kevesebb bajlódással és fájdalommal is jár), ha nem hosszú lobonccal érkezel.

Ha hosszabb ideje vagy még soha nem volt cukorpasztázva a kezelendő terület, akkor javasoljuk, hogy egy héttel a megbeszélt időpont előtt borotválkozz meg, így a szőr éppen optimális hosszúságúra nő meg, mire a pasztázásra sor kerül.

Intim területek pasztázásakor fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben nem megfelelő szőrhosszal érkezel, egy későbbi időpontot ajánljunk fel, amikorra a borotvált szőr ideális lesz a pasztázáshoz.

Tapasztalataink szerint 3-4 hetente érdemes ismételni a cukorpasztázást.

Időpontot foglalok