SAVONT® fúrásmentes lebegő szappantartó

A SAVONT® lebegő szappantartón a szappan mindig tiszta és száraz marad.

A mágneses alapot ragasztás vagy fúrás nélkül, egy tapadókorong segítségével rögzítheted bármely sima felületre. A tartó másik, mágneses felét, egy söröskupakhoz hasonló fémlemezt a szappanba kell nyomni.

A szappan mindig száraz marad, és nem puhul meg.

Ez a típusú tartó legfeljebb 150 g tömegű szappant vagy szilárd sampont, tustömböt vagy balzsamot képes megtartani.

2.590 Ft

Availability: Készleten

Miért használjam a SAVONT® lebegő szappantartót?

A SAVONT®-nak számos gyakorlati előnye van:

  • A szappan mindig ott van, ahol szükséged van rá.
  • A szappantartón lebegve a szappan mindig tiszta marad.
  • A szappant az utolsó morzsáig el tudod használni.
  • Mivel a szappan nem ázik fel, hanem mindig száraz marad, így szappant takarítasz meg, nem folyik le fölöslegesen felázott termék, hanem csak annyit használsz belőle, amennyire valóban szükséged van.
  • A SAVONT® fúrás vagy ragasztás nélkül rögzíthető.
  • A SAVONT® valóban hozzájárul a környezetvédelemhez. A szilárd kozmetikumok használatával elkerülhetők a tusfürdők vagy samponok műanyag flakonjai.
Milyen szappanra alkalmas a SAVONT® lebegő szappantartó?

A SAVONT® szappantartó alapvetően minden kereskedelemben kapható szappanhoz alkalmas. A klasszikus SAVONT® 150 g-os szappanokig alkalmas. A személyes tapasztalatunk az, hogy a FLEUR DE LIN Szilárd samponokat is tökéletesen lehet vele használni.

Hogyan működik a SAVONT® lebegő szappantartó?

Az erős, speciális réteggel bevont mágnest egy nagy erős tartóképességű tapadókorong tartja a csempén, közvetlenül a mosdón vagy a zuhany falán (vagy bármely más sima felületen). A szappant a mágnes tartja meg, egy erre a célra kifejlesztett és a szappanba nyomott fémlemeznek köszönhetően. És máris lebeg a szappanunk!

 

A lemez nem marad a szappanban – mit tehetek?

Ennek leggyakoribb oka a túl kemény szappan. De ne aggódj – a SAVONT®-t kemény szappanokkal is használhatod, csak egy kis trükkre van szükség: Először tedd a szappant egy mosogatórongyra vagy egy nedves szivacsra egy-két órára. Ez kissé megpuhítja a szappan felületét. Ezután erősen és mélyen nyomd bele a fémlemezt a megpuhult szappanba, és terítsd a puha szappant a lemez köré. Most hagyd jól száradni, és kész! Most a lemeznek kemény szappanban már jól kell tartania.

 

Nem sikerül rögzítenem tapadókorongot. Miért?

A tapadókorong tapad az összes sima, tiszta felületre. Ha nem működik, annak több oka lehet:

  • A felület érdes. Néhány csempe érdes felületű. A tapadókorongok általában nem tapadnak jól az ilyen csempékhez.
  • A felület vagy a tapadókorong piszkos. Amikor mindkettő felület tiszta és száraz, a tapadókorong megbízhatóan tapad. Tisztításra alkalmas bármely a kereskedelemben kapható mosogatószer.
A szappan lecsúszik a mágnesről

A leggyakoribb ok a túl nehéz szappan. A SAVONT® Classic legfeljebb 150 g-os szappanokhoz készült.
Ha a szappan nem nagyobb, mint 150 g, és ennek ellenére lecsúszik róla a szappan, akkor szappanmaradék lehet a mágnes és a fémlemez között. A szappan használatakor a szappanmaradványokat mossuk le gondosan, hogy a szappan ne csúszhasson le a mágnesről. Ha mégis előfordul, hogy egy kis szappanmaradék kerül a mágnes és a lemez közé, akkor távolítsd el a szappanmaradékot – és minden ismét a helyén marad.

A lemez kihúzódik a szappanból, és a mágnesen marad, amikor leveszem a szappant

Ez általában a túl kemény szappanokkal fordul elő. Ebben az esetben tedd a szappant egy mosogatórongyra vagy egy nedves szivacsra egy-két órára. Ez kissé megpuhítja a szappan felületét. Ezután erősen és mélyen nyomd bele a fémlemezt a megpuhult szappanba, és simítsd a puha szappant a lemez köré. Most hagyd jól száradni, és kész! Így a lemeznek kemény szappanban már jól kell tartania.

A mágnes rozsdásodik

Ennek általában egyáltalán nem szabad megtörténnie. Ha mégis előfordul, nagy a valószínűsége annak, hogy sérült a bevonat. A mágneseinket kiváló minőségű, speciálisan kifejlesztett réteggel vonjuk be, amely biztosítja, hogy a mágnes ne érintkezzen vízzel vagy szappannal. Ha két mágnes túl erősen csapódik egymáshoz, az ütközés következtében ez a bevonat megsérülhet. Ezért figyelni kell arra, hogy a szappant mindig finoman és óvatosan helyezzük vissza a helyére.

Rendkívül ritka esetekben azonban az is előfordulhat, hogy a termék mégis hibás, ebben az esetben kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, ha úgy érzed, hogy a szappantartó gyárilag hibás bevonattal érkezett.

 

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.